O nama

Jet Direct je jedan od vodećih distributera materijala za grafičku i promotivnu industriju na tržištima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju, prodaju i pružanje pratećih usluga u oblasti digitalne štampe velikog formata i display sistema.

U modernim uslovima poslovanja, pouzdanost, ekspertiza i predanost u radu, kao i prilagodljivost željama kllijenata i tržišnim uslovima, ključni su elementi uspeha. Mi se trudimo da ostvarimo sve navedeno, stalno se iznova unapređujući i menjajući. Imamo svoj cilj, svoje želje, svoja nadanja.

JetDirect putem svojih preduzeća od 2014. pokriva tržište Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ovo je tržište na kome radi oko 1.500 digitalnih štamparija, više stotina marketinških agencija, više hiljada preduzetnika i studija iz oblasti projektovanja i dizajna i preko 130.000 preduzeća različite namene. Na navedenom tržištu živi oko 12 miliona stanovnika.

Jet Direct je usmeren na kontinuiranu saradnju i dugoročno partnerstvo sa klijentima koji su pozicionirani kao tržišni lideri. Brojne nagrade i priznanja koje smo osvojili u poslednjih deset godina, pomogle su nam da dodatno ojačamo našu poziciju na domaćem tržištu i razvijemo važne poslovne kontakte sa brojnim uspešnim kompanijama.

Našim klijentima, u koje spadaju najvažnije kompanije i institucije u regionu Jugoistočne Evrope, pružamo širok asortiman proizvoda i stvaramo uslove za bolje izvršavanje njihovih ciljeva.

Stalno ulažemo u svoje zaposlene, jer ljudi čine uspeh, a ne mašine, vozila i kancelarije. Samo motivisani, sposobni, dobro obučeni i lojalni zaposleni, mogu da donesu uspeh. Zato ih pažljivo biramo, negujemo i unapređujemo. Ne zaboravljamo ni lokalnu zajednicu, društvenu i prirodnu sredinu i svoju odgovornost prema sadašnjim i budućim generacijama. Trajemo i širimo poslovanje već skoro 20 godina i zato što smo rasli zajedno sa svojim partnerima i zbog svojih partnera, pritom vodeći računa o ravnomernoj zastupljenosti proizvoda i dobavljača u svom portfoliju.

Odgovornim, stručnim i poštenim radom, poštujući naše klijente i stalno se unapređujući i razvijajući, planiramo da ostvarimo ambiciozne razvojne planove. Svesni smo izazova koji nas očekuju u narednom periodu, ali mi smo svoj put i cilj zacrtali i svako od zaposlenih u JetDirect-u radi predano na njegovom ostvarivanju.