Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/jetdir/public_html/library/classes/base.php on line 32
DILLI | Jet Direct - Best Solutions for Creative Minds!

Dilli

NEO serija UV printera južnokorejskog proizvođača DILLI je od 2016. godine dostupna na regionalnom tržištu. DILLI je do sada u profesionalnim krugovima bio poznat kao OEM proizvođač najkvalitetnijih UV printera na globalnom tržištu. Odnedavno su počeli prodaju printera i pod svojim brendom, na određenim tržištima gde nemaju restrikciju definisanu OEM ugovorima. Neke od zemalja bez restrikcije su i Srbija i Crna Gora, tako da su ovi vrhunski printeri preko Jet Direct-a dostupni svim zainteresovanim korisnicima.

Karakteristike DILLI printera su:
- Sve ugrađene komponente su pažljivo odabrane da budu najboljeg kvaliteta na tržištu,
- Svi modeli printera su u tzv. “industrial grade” kvalitetu, odnosno predviđeni za ekstremnu eksploataciju,
- Pouzdanost, pouzdanost, pouzdanost,
- Svi parametri produktivnosti i kvaliteta otisak su najviši u klasi,
- Shodno vrhunskim performansama imaju apsolutno najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.


DILLI PATENTIRANA DMPT TEHNOLOGIJA ŠTAMPE
Vrhunski kvalitet štampe DILLI printera se postiže zahvaljujući patentiranoj DMPT tehnologiji (Dilli Masking Print Mode) koja sprečava pojavljivanje bendinga i uz pomoć tri predefinisana režima se izbegavaju problemi čak i sa najkompleksnijim tonovima i „flekama“.

AUTOMATSKO PODEŠAVANJE RASTOJANJA GLAVA OD MATERIJALA 
Ovaj sistem automatski podešava rastojanje glava za štampanje od površine materijala kako bi se dobili optimalni rezultati štampe i izbegao rizik udaranja glava u materijal. 

JONIZATORSKI SISTEM UKLANJANJA STATIČKOG ELEKTRICITETA
Jedan od najčešćih problema na UV printerima je velika količina statičkog elektriciteta na medijima i na samom printeru. Zahvaljujući jonizatorskom sistemu, ovaj neprijatelj kvaliteta štampe se au¬tomatski uklanja tokom samog procesa štampanja.

SISTEM PREVENCIJE UDARA GLAVE U MATERIJAL
U slučaju da se materijal podigne sa podloge, nosač glava (carriage) automatski detektuje deformaciju, zaustavlja proces štampanja i au¬tomatski sepodiže na odgovarajuću visinu kako bi sprečio oštećenje glava. 

WCS – SISTEM CIRKULACIJE BELE BOJE U REZERVOARIMA 
Kako se kod bele boje, uz ređu upotrebu, potencijalno može javiti zapušavanje vitalnih de¬lova printera, DILLI-jev WCS sistem omogućava konstantnu cirkulaciju bele boje, koji uz pravilno rukovanje i održavanje, čini ovaj kompleksni režim štampe održivim u optimalnom stanju. 

KOLOR – BELA – KOLOR SIMULTANA ŠTAMPA 
Na providnim supstratima je moguće, u izuzetnom kvalitetu, simultano odštampati tri sloja štampe. Jedna od najzahtevnijih je kolor-bela- kolor štampa koja se u slučaju štampe na DILLI printerima može uraditi na tako da je gotovo ne¬moguće primetiti razliku u štampi sa lica i naličja.
 

Jet Direct katalog proizvoda

Preuzmite >

Prelistajte >

Jet Direct korporativna brošura

Preuzmite >

Prelistajte >

Novosti

Two way vision grafika vidljiva za 24 časa

Perforirana (rupičasta) folija za staklo na kojoj je grafika vidljiva 24 časa bez obzira na uslove osvetljenja. Primenjuje se za izloge, prozorska stakla, staklene pregrade, zadnja stakla na automobilima, itd.

Transmatic termo prese po promotivnim cenama

U mogućnosti smo da ponudimo Transmatic digitalne termo prese TMH-28 i TMH-29 po promotivnim cenama.

Promocija - Ritrama peskirna folija

Iskoristite priliku i pribavite Ritrama peskirnu foliju po specijalnoj ceni dok traju promotivne zalihe! Cena: 250,00 din/m²