Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/jetdir/public_html/library/classes/base.php on line 32
DGI | Jet Direct - Best Solutions for Creative Minds!

DGI

DGI je južnokorejska kompanija osnovana 1985. godine. Od tabli za projektovanje kao prvih proizvoda koji su napravljeni pa sve do digitalnih štampača velikog formata, svim proizvodima je zajednički vrhunski kvalitet i izuzetne performanse i dugotrajnost. 
Tokom svoje dosadašnje istorije kompanija DGI je višestruko nagrađivana od strane domaćih i međunarodnih organizacija i udruženja. Od mnogobrojnih nagrada za najkvalitetnije proizvode do nagrade koja se sa ponosom ističe – a to je mala/srednja kompanija sa najboljim performansama u Južnoj Koreji. Od 2006 godine, nakon emitovanja 800.000 akcija, kompanija DGI je izlistana na Korejskoj berzi (KRX).

DGI plotere karakterišu sledeće osobine:
- VISOK KVALITET IZRADE I DUGOTRAJNOST
- PRIMENA NAJNOVIJIH TEHNOLOŠKIH INOVACIJA
- EKONOMIČNOST U RADU
- VRHUNSKI OTISAK NA SVIM MATERIJALIMA
- KONKURENTNOST SA HIGH-END MODELIMA U INDUSTRIJI
 

Jet Direct katalog proizvoda

Preuzmite >

Prelistajte >

Jet Direct korporativna brošura

Preuzmite >

Prelistajte >

Novosti

Two way vision grafika vidljiva za 24 časa

Perforirana (rupičasta) folija za staklo na kojoj je grafika vidljiva 24 časa bez obzira na uslove osvetljenja. Primenjuje se za izloge, prozorska stakla, staklene pregrade, zadnja stakla na automobilima, itd.

Transmatic termo prese po promotivnim cenama

U mogućnosti smo da ponudimo Transmatic digitalne termo prese TMH-28 i TMH-29 po promotivnim cenama.

Promocija - Ritrama peskirna folija

Iskoristite priliku i pribavite Ritrama peskirnu foliju po specijalnoj ceni dok traju promotivne zalihe! Cena: 250,00 din/m²