Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/jetdir/public_html/library/classes/base.php on line 32
Transmatic | Jet Direct - Best Solutions for Creative Minds!

Transmatic

Transmatic je Italijanski proizvođač osnovan 1984. godine. U svom dosadašnjem radu dostigao je najviši nivo kvaliteta uređaja koji se koriste za termičku obradu i prenos boje između materijala koji se koriste u tekstilnoj industriji i štampi. 

Transmatic sa ponosom ističe da su svi njihovi proizvodi napravljeni od komponenti koje su 100% EU porekla što predstavlja svojevrsnu garanciju kvaliteta. Uz veoma razvijeni istraživačko-razvojni process unutar kompanije i želju da se u svakom trenutku tržištu ponude najadekvatniji proizvodi, sa priličnom sigurnošću se može konstatovati i istaći da Transmatic proizvodi predstavljaju sam vrh ponude u ovom segment kada su kvalitet i pouzdanost u pitanju.

Od 2015. godine Transmatic proizvodi su posredstvom Jet Direct d.o.o. dostupni i na regionalnom tržištu.

 

Jet Direct katalog proizvoda

Preuzmite >

Prelistajte >

Jet Direct korporativna brošura

Preuzmite >

Prelistajte >

Novosti

Two way vision grafika vidljiva za 24 časa

Perforirana (rupičasta) folija za staklo na kojoj je grafika vidljiva 24 časa bez obzira na uslove osvetljenja. Primenjuje se za izloge, prozorska stakla, staklene pregrade, zadnja stakla na automobilima, itd.

Transmatic termo prese po promotivnim cenama

U mogućnosti smo da ponudimo Transmatic digitalne termo prese TMH-28 i TMH-29 po promotivnim cenama.

Promocija - Ritrama peskirna folija

Iskoristite priliku i pribavite Ritrama peskirnu foliju po specijalnoj ceni dok traju promotivne zalihe! Cena: 250,00 din/m²