Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/jetdir/public_html/library/classes/base.php on line 32
Jet Direct - Best Solutions for Creative Minds!

O nama

Jet Direct (Džet Dajrekt) je jedan od vodećih distributera materijala za grafičku i promotivnu industriju na tržištima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju, prodaju i pružanje pratećih usluga u oblasti digitalne štampe velikog formata i display sistema.


U modernim uslovima poslovanja, pouzdanost, ekspertiza i predanost u radu, kao i prilagodljivost željama kllijenata i tržišnim uslovima, ključni su elementi uspeha. Mi se trudimo da ostvarimo sve navedeno, stalno se iznova unapređujući i menjajući. Imamo svoj cilj, svoje želje, svoja nadanja.

JetDirect putem svojih preduzeća polovinom 2014. pokriva tržište Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ovo je tržište na kome radi oko 1.500 digitalnih štamparija, više stotina marketinških agencija, više hiljada preduzetnika i studija iz oblasti projektovanja i dizajna i preko 130.000 preduzeća različite namene. Na navedenom tržištu živi oko 12 miliona stanovnika. U procesu pridruživanja EU, očekuje se značajnija poslovna aktivnost i porast BDP-a u navedenim zemljama.

Naše izvozne aktivnosti obuhvataju sedam zemalja, a preko potpisanih ugovora o slobodnoj trgovini imamo pristup u preko 40 zemalja Evrope i Evroazije sa više od 800 miliona stanovnika.

Naša vizija je da postanemo vodeća kompanija specijalizovana za uvoz, prodaju i distribuciju materijala i opreme za 3D i digitalnu štampu i opreme za reklamnu industriju na tržištu Jugoistočne Evrope.

Planiramo dalje širenje, sa željom da vrlo brzo otvorimo ogranak preduzeća i na tržištu Evropske unije.

Jet Direct je usmeren na kontinuiranu saradnju i dugoročno partnerstvo sa klijentima koji su pozicionirani kao tržišni lideri. Brojne nagrade i priznanja koje smo osvojili u poslednjih deset godina, pomogle su nam da dodatno ojačamo našu poziciju na domaćem tržištu i razvijemo važne poslovne kontakte sa brojnim uspešnim kompanijama.
Našim klijentima, u koje spadaju najvažnije kompanije i institucije u regionu Jugoistočne Evrope, pružamo širok asortiman proizvoda i stvaramo uslove za bolje izvršavanje njihovih ciljeva.

Stalno ulažemo u svoje zaposlene, jer ljudi čine uspeh, a ne mašine, vozila i kancelarije. Samo motivisani, sposobni, dobro obučeni i lojalni zaposleni, mogu da donesu uspeh. Zato ih pažljivo biramo, negujemo i unapređujemo. Ne zaboravljamo ni lokalnu zajednicu, društvenu i prirodnu sredinu i svoju odgovornost prema sadašnjim i budućim generacijama. Trajemo i širimo poslovanje već 10 godina i zato što smo rasli zajedno sa svojim partnerima i zbog svojih partnera, pritom vodeći računa o ravnomernoj zastupljenosti proizvoda i dobavljača u svom portfoliju.

Odgovornim, stručnim i poštenim radom, poštujući naše klijente i stalno se unapređujući i razvijajući, planiramo da ostvarimo ambiciozne razvojne planove. Svesni smo izazova koji nas očekuju u narednom periodu, ali mi smo svoj put i cilj zacrtali i svako od zaposlenih u JetDirect-u radi predano na njegovom ostvarivanju.
 

Milutin Damjanović, generalni direktor
Beograd, 2016

 

Jet Direct katalog proizvoda

Preuzmite >

Prelistajte >

Jet Direct korporativna brošura

Preuzmite >

Prelistajte >

Novosti

Two way vision grafika vidljiva za 24 časa

Perforirana (rupičasta) folija za staklo na kojoj je grafika vidljiva 24 časa bez obzira na uslove osvetljenja. Primenjuje se za izloge, prozorska stakla, staklene pregrade, zadnja stakla na automobilima, itd.

Transmatic termo prese po promotivnim cenama

U mogućnosti smo da ponudimo Transmatic digitalne termo prese TMH-28 i TMH-29 po promotivnim cenama.

Promocija - Ritrama peskirna folija

Iskoristite priliku i pribavite Ritrama peskirnu foliju po specijalnoj ceni dok traju promotivne zalihe! Cena: 250,00 din/m²