Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/jetdir/public_html/library/classes/base.php on line 32
Jet Direct - Best Solutions for Creative Minds!

Ključni ljudi

 

Menadžment

 

Naš menadžment čine ambiciozni i iskusni profesionalci, koji su spremni da izađu u susret najsloženijim zahtevima klijenata. Generalni direktor je master poslovne administracije (MBA) sa više od 20 godina iskustva u prodaji. Čitav menadžerski tim kompanije Jet direct ima odgovarajuća obrazovna zvanja i profesionalna iskustva iz oblasti koje se odnose na njihova zaduženja.

U zavisnosti od zahteva pojedinih poslovnih aktivnosti, angažujemo i eksterne saradnike i stručnjake sa specifičnim profesionalnim kompetencijama, kao što su: istraživanje tržišta, biznis analiza, strategije marketinga i brend menadžmenta, saveti u oblasti finansija itd. Naši stalni saradnici su profesori sa Univerziteta u Beogradu, marketinške agencije, međunarodni stručnjaci iz oblasti digitalne štampe i drugi.


Ključni ljudi:

Milutin Damjanović, Generalni direktor
milutin@jetdirect.rs

Siniša Mitrović, Generalni direktor, Jet Direct Bosna i Hercegovina
sinisa@jetdirect.ba

Nikola Kojić, Direktor prodaje
nikola@jetdirect.rs

Marko Krkobabić, Menadžer za nabavku i logistiku
marko@jetdirect.rs

Bojana Ivić, Šef za poslove administracije
ivic@jetdirect.rs

Bojan Repić, Predstavnik za tehničku podršku
bojan@jetdirect.rs

 

Jet Direct katalog proizvoda

Preuzmite >

Prelistajte >

Jet Direct korporativna brošura

Preuzmite >

Prelistajte >

Novosti

Two way vision grafika vidljiva za 24 časa

Perforirana (rupičasta) folija za staklo na kojoj je grafika vidljiva 24 časa bez obzira na uslove osvetljenja. Primenjuje se za izloge, prozorska stakla, staklene pregrade, zadnja stakla na automobilima, itd.

Transmatic termo prese po promotivnim cenama

U mogućnosti smo da ponudimo Transmatic digitalne termo prese TMH-28 i TMH-29 po promotivnim cenama.

Promocija - Ritrama peskirna folija

Iskoristite priliku i pribavite Ritrama peskirnu foliju po specijalnoj ceni dok traju promotivne zalihe! Cena: 250,00 din/m²